СБУ Кіровоградщини зібрала докази злочинів російського чиновника проти України

Перегляди: 331
Фото: Ілюстративне

СБУ заочно повідомила про підозру російському чиновнику Ігорю Ляхову, який неодноразово допомагав російським військовим.

Про це повідомляє Управління СБ України в Кіровоградській області у Telegram.

СБУ в Кіровоградській області зібрала докази, проти Ігоря Ляхова - голови смоленської обласної ради та секретаря смоленського регіонального відділення «партии единая россия», який неодноразово підтримував військових рф у війні проти України.

У повідомлені зазначається, що Ігорь Ляхов є частиною близького оточення президента рф. Він систематично надавав фінансову допомогу російським військовим, які воюють проти України.

Також рашист неодноразово відвідував окуповані території нашої країни та постачав підрозділам рф засоби радіоелектронної боротьби, військову амуніцію та спорядження, автотранспорт і продукти.

На підставі зібраних СБУ доказів російському чиновнику заочно повідомили про підозру за ч. 2 ст 110- 2 КК України (Фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua