СБУ викрила кропивничанина, який мріяв про відновлення срср

Перегляди: 148

Співробітники СБУ в Кіровоградській області викрили жителя Кропивницького, який відкрито підтримував військову агресію рф проти України та мріяв про повернення радянського союзу.

Про це повідомляє СБУ Кіровоградської області у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік «розганяв» антиукраїнський контент на своїх сторінках у Фейсбуці та на російських сайтах. У своїх публікаціях зловмисник поширював ідеї необхідності культурно-релігійного, економічного та територіального єднання рф з Україною. А також популяризував колишній радянський союз та закликав до його відновлення.  

Свою позицію пояснював тим, що росія і Україна є православними державами і не зможуть існувати окремо одна від одної. Співробітники СБУ повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 436-2 КК України.

Розслідування проводили співробітники СБУ в Кіровоградській області за процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури.