Щоранку у хвилину мовчання зупинятимуть рух у середмісті Кропивницького 

Перегляди: 421
Фото: Ігор Філіпенко, CBN.

З 17 серпня у середмісті Кропивницького на пʼять хвилин зупинятимуть рух для вшанування пам'яті загиблих воїнів.

Таке рішення сьогодні, 13 серпня, ухвалив виконком Кропивницької міської ради, повідомив під час брифінгу секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка. Проєкт рішення раніше опублікували на сайті Кропивницької міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З 8:58 до 9:03 патрульна поліція перекриватиме рух транспортних засобів у центрі Кропивницького по вулиці Великій Перспективній, від вулиці Преображенської до вулиці Шевченка.

«Зупинятимуть рух транспорту, виробничі процеси і дотримуватимуться тиші. Це пропонується започаткувати по вулиці Великій Перспективній на відрізку від Преображенської до Шевченка. З 8:58 до 9:03 рух транспорту на цій ділянці буде зупинено. Перекриття руху забезпечуватимуть патрульні поліцейські. Рух громадського транспорту у цей час буде зупинений не тільки на цьому відрізку, а буде зупинений по всьому місту», - повідомив Олег Колюка.

Містян закликають підтримати ініціативу, зупинятися у хвилину мовчання та зупиняти рух транспорту. Також закликають підприємців під час проведення загальнонаціональної хвилини мовчання зупиняти виробничі процеси. По вулиці Великій Перспективній додатково забезпечать трансляцію оголошення хвилини мовчання.

Як повідомляло CBN, раніше, 8 серпня, в Кропивницькому біля площі Героїв Майдану ініціювали акцію та перекрили рух, щоб вшанувати загиблих воїнів.