Спортсмени з Кіровоградщини здобули срібло на світовому ліцензійному турнірі до Олімпіади 

Перегляди: 110
Фото: Кіровоградська ОВА

У кваліфікації змішаного турніру з пневматичного пістолету в стрільбі на 10 метрів український тандем Юлія Ісаченко та Олег Омельчук посіли друге місце та пройшли до фіналу. 

Про це повідомив Національний олімпійський комітет України та національна олімпійська збірна у Facebook

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Майстер спорту міжнародного класу Юлія Ісаченко та заслужений майстер спорту України Олег Омельчук здобули срібло в міксті в стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів на ліцензійному турнірі в Ріо-де-Жанейро.

Впродовж 11-20 квітня у Ріо-де-Жанейро в рамках ліцензійного турніру розігруються путівки на Олімпійські ігри-2024. 

У перший день за ліцензії не боролися - змагалися змішані пари. Україну представляли Олег Омельчук (бронзовий призер Олімпійських ігор 2020 року у цій дисципліні), а також дебютантка змагань такого рівня - 15-річна Юлія Ісаченко.

У кваліфікації Олег та Юлія посіли друге місце (579 балів) і впевнено пройшли у фінал. У золотому фіналі український дует поступився з рахунком 13:17 суперникам з Туреччини - Юсуфу Дікечу та Севвал Тархан.

Загалом на ліцензійному турнірі за 16 путівок на олімпіаду до Парижа змагатимуться 466 спортсменів з 76 країн: серед них буде і 14 українців.


 photo1713166876