«Стійте, бо буду стріляти!». Житель Кіровоградщини погрожував підліткам, які поцілили сніжкою у вікно

Перегляди: 145

Чоловіка на Кіровоградщині оштрафували за нанесення легких тілесних ушкоджень неповнолітньому, який кидав йому у вікно сніжки.

Про це йдеться у вироку Добровеличківського районного суду Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловік намагався затримати та відвести до поліції неповнолітнього, адже вважав, що він кидав у його вікно сніжки. Унаслідок своїх дій він завдав хлопцю ушкоджень, у нього залишились синці на шиї та садна на попереку.

Обвинувачений частково визнав свою вину та надав свідчення, що наніс тілесні ушкодження ненавмисно. Він розповів, що підлітки неодноразово кидали в його вікно сніжки. Він прослідував за неповнолітніми та затримав одного з них, заявив, що за шию його не брав, та не пам'ятає, чи притискав потерпілого до землі.

Потерпілий в суді розповів, що вони з друзями після баскетболу грали в сніжки та поцілили у підвіконня квартири, де жив чоловік, після чого побігли в напрямку церкви. Далі до них підбіг обвинувачений та викрикував: «Стійте, бо буду стріляти!», тому вони розбіглися.

Незадовго після чого вони знову проходили в тому місці, та зустріли невідомого чоловіка, який згодом і напав на потерпілого.

Суд дослідив письмові та відеодокази, та, оцінивши їх, не прийняв доводи обвинуваченого про ненавмисне заподіяння шкоди потерпілому.

Суд визнав чоловіка винним та оштрафував його на 850 гривень. Його судили за ч.1 ст.125 КК України - вчинення легких тілесних ушкоджень.