Суд визнав винним жителя Кіровоградщини у розбещенні неповнолітньої

Перегляди: 137
Фото: Ілюстративне

На Кіровоградщині суд визнав винним чоловіка у розбещенні неповнолітньої та призначив йому покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Компаніївського районного суду Кіровоградської області.

Слідство встановило, що чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, погрожував неповнолітній, вимагаючи, щоб вона роздягнулася. Після того як потерпіла відмовилася, правопорушник самостійно роздягнув дитину та зняв із себе штани та спідню білизну, після чого вони лягли до ліжка. Пізніше до будинку прийшла мати потерпілої разом із двома свідками. Жінка виявила, що вікна та двері помешкання зачинені. Її зустріла постраждала, яка сказала, що правопорушник намагався її зґвалтувати, після чого вийшов сам чоловік. Між ними виникла суперечка, внаслідок якої правопорушник сокирою розбив усі вікна у будинку.

Однак, як встановили під час слідчого експерименту, правопорушник не торкався неповнолітньої.

Чоловік не визнав своєї провини за ч. 3 ст. 15 (замах на вчинення кримінального правопорушення, якщо особа з незалежних від неї причин не вчинила усіх дій, необхідних для завершення злочину) та ч. 4 ст. 152 (вчинення сексуальних дій із проникненням у тіло іншої особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її згоди) КК України.

Суд визнав його винним за ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи або особою, на яку покладено обов'язки щодо виховання потерпілого) КК України та призначив покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі.

Раніше чоловік неодноразово був судимий.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua