Судитимуть підрядника, який привласнив понад 150 тис. грн під час ремонту лікарні на Кіровоградщині 

Перегляди: 347

Підрядника, який під час ремонту сільської амбулаторії села Панчеве привласнив понад 150 тис. грн, судитимуть на Кіровоградщині. 

Про це повідомила Кіровоградська обласна прокуратура у Telegram

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Обвинувачений у серпні 2018 року уклав договір підряду з Управлінням капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації, відповідно до якого зобов’язувався здійснити будівництво сільської лікарської амбулаторії у селі Панчево Новомиргородської громади. 

У ході розслідування встановили, а згодом і підтвердили експертизою, що обсяги та перелік фактично виконаних робі по об’єкту лише частково відповідали проєктно-кошторисній документації. 

Директор підприємства вніс недостовірні відомості до актів виконаних робіт, завищивши їх на суму понад 150 тис. гривень. Відтак з бюджету на рахунок фірми – підрядника безпідставно перерахували вказану суму. 

Керівник підрядного підприємства відповідатиме перед судом за обвинуваченням у заволодінні бюджетними коштами та службовим підробленням (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України) 

За процесуального керівництва прокурорів Новоукраїнської окружної прокуратури обвинувальний акт скерували до суду. 

Досудове розслідування - Новоукраїнський районний відділ поліції ГУНП в області.