Судитимуть підрядника за привласнення 300 тис. грн на ремонті укриття ДЮЦ у Кропивницькому

Перегляди: 251

Судитимуть директора підприємства, який під час ремонту укриття Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, привласнив бюджетні кошти.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура в Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Досудове розслідування встановило, що директор підприємства, перевищуючи свої службові повноваження під час проведення ремонту укриття привласнив бюджетні кошти. Підрядник підписав акт завершення усіх робіт, не виконавши їх.

Ремонт відбувається у позашкільному навчальному закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості». Сума збитків становить 300 тис. грн.

Директора підприємства судитимуть за ч. 4 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, відмінність від інших майнових злочинів). 
 
Як повідомляло CBN, підрядник робіт з облаштування укриття у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості завдав збитків на понад 300 тис. грн.