Трьох дітей прихистили в будинку сімейного типу на Олександрійщині 

Перегляди: 809
Фото: Олександрійська районна державна адміністрація

В Олександрійському районі створили дитячий будинок сімейного типу, в якому житимуть троє дітей, які позбавлені батьківського піклування. 
 
Про це повідомила Олександрійська районна державна адміністрація у Facebook
 
Представник Служби у справах дітей Олександрійської районної військової адміністрації влаштувала в дитячий будинок сімейного типу «Нове Життя» трьох малолітніх дітей, вихованців КУ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Кіровоградської обласної ради». 
 
Батьки-вихователі зібрали пакет документів, пройшли курси, отримали висновок про можливість створення дитячого будинку сімейного типу «Нове Життя», отримали направлення для знайомства з дітьми. 
 
За сприяння спеціалістів служби у справах дітей районної військової адміністрації та управління з питань захисту прав дітей Кропивницької міської ради відбулося знайомство батьків-вихователів з дітьми, згодом був встановлений контакт, відчувши любов та турботу з боку батьків-вихователів, діти захотіли виховуватись в родині. 
 
22 березня діти переїхали до своєї нової родини. 

434182373_435045898909072_5680927617262125156_n Фото: Олександрійська районна державна адміністрація

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua