У «Дніпро-Кіровоград» спростували інформацію про нібито крадіжку пального працівником підприємства

Перегляди: 164
Фото ілюстративне

ОКВП «Дніпро-Кіровоград» спростувало інформацію, опубліковану у соцмережах, про те, що працівник водоканалу зливав пальне зі службової автівки в каністру.

Про це повідомили на сторінці ОКВП «Дніпро-Кіровоград» у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначається, в одному з телеграм-каналів опублікували відео, як працівник ОКВП «Дніпро-Кіровоград» на місці проведення ремонтних робіт зливає з бака вантажівки пальне у пʼятилітрову баклажку.

«У Кропивницькому водоканалі побаченим були шоковані і одразу ініціювали внутрішнє розслідування. Внаслідок якого ніякі «голови не полетять» і ніхто покарання не понесе. Бо карати немає за що. Бригада зранку отримала талон на 20 літрів пального для роботи помпи (насос, який відкачує воду з ями). Пальне залили в бак машини, бо на заправці відмовились наливати в пластик. А вже на місці проведення робіт працівники злили з баку ті самі 20 літрів власне для помпи», - йдеться у дописі.

Також в ОКВП «Дніпро-Кіровоград» зазначили, що забезпечать для працівників бригади стандартними металевими каністрами для пального для мотопомпи та генератора.