У кінотеатру «Зоряний» у Кропивницькому змінилося цільове призначення

Перегляди: 97

У Кропивницькому товариство з обмеженою відповідальністю «Кінотеатр Зоряний» отримало дозвіл на зміну цільового призначення кінотеатру.

Відповідний проєкт рішення затвердили на 26-му засіданні дев'ятої сесії Кропивницької міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ТОВ «Кінотеатр Зоряний» дозволили змінити цільове призначення кінотеатру з «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі». Площа земельної ділянки по вулиці Велика Перспективна, 27, на якій розташовується відповідний об'єкт, становить 0,3032 га. Проєкт рішення ухвалили 25 депутатів.

Це означає, що плату за оренду зможуть підняти, оскільки для закладів торгівлі вона вища.

Як повідомляла Кропивницька міська рада у Facebook, земельну ділянку під кінотеатром «Зоряний» по Великій Перспективній, 27 в 2005 році передали в оренду комерційній структурі на 49 років. У 2014 році кінотеатр закрили через нерентабельність. У 2019 власники ТОВ «Кінотеатр Зоряний» звернулися до міської ради із заявою про зміну цільового призначення даного об'єкту на земельній ділянці, проте їм відмовили.