У Кропивницькому борг споживачів за теплопостачання скоротився на понад 50 млн грн 

Перегляди: 188
Фото: Кропивницька міська рада

Опалювальний сезон у Кропивницькому завершився зі скороченням заборгованості споживачів на 50-60 млн грн та економією споживання газу. 
 
Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

«До завершення нинішнього опалювального сезону “Теплоенергетик” прийшов зі значною економією. Вдалося зменшити обсяги споживання газу до 30 мільйонів кубометрів газу проти 38 у попередній сезон, приблизно на 50-60 мільйонів гривень вдалося скоротити заборгованість споживачів порівняно з попереднім опалювальним сезоном. Остаточні показники ще підраховуються», - відзначив очільник КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник, повідомляє міськрада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Одразу по завершенні опалювального сезону КП “Теплоенергетик” має розпочати підготовку теплового господарства до наступного. На цьому тижні проведуть гідравлічні випробування, а потім розпочнеться ревізія насосного парку, котелень тощо. Продовжуватимуться і будівельні роботи на котельнях по вулицях Любомира Гузара та Миру. 
 
Як повідомляло CBN, станом на січень 2024 року за нинішній опалювальний сезон державний бюджет заборгував майже 18,7 млн, а міський — 5,9 млн. Окрім того, загальний борг за попередні опалювальні сезони становив 160 млн грн.