У Кропивницькому «Екостайл» придбав два сміттєвози на понад 12 млн грн

Перегляди: 123
Фото: «Екостайл»

У Кропивницькому товариство з обмеженою відповідальністю «Екостайл» придбало у лізинг два сміттєвози на понад 12 мільйонів гривень.

Про це повідомив «Екостайл» у Facebook.

Компанія «Екостайл» за понад 12 мільйонів гривень придбала у лізинг два сміттєвози Hidro-Mak на базі Ford Trucks 1833. Новий спецтранспорт оснащений бункером місткістю 15 кубометрів і призначені для роботи з євроконтейнерами об'ємом 1,1 та 0,24 кубічних метрів. Також для оптимізації вивезення сміття автомобіль обладнаний потужною пресуючою системою.

Сміттєвоз оснащений двигуном потужністю 330 кінських сил, а його шасі розраховано на повну масу 19 тонн. Також присутні датчики зносу гальм і система допомоги при старті на підйомі.

Завдяки цим автомобілям компанія «Екостайл» зможе підвищити якість своїх послуг, оскільки вивіз сміття стане швидшим та ефективнішим.

Лізинг — це довгострокова оренда майна інвестиційного призначення, що включає право орендаря (але не обов'язок) його подальшого викупу у лізингодавця (лізингової компанії) у свою власність.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua