У Кропивницькому на Чорновола відновлять дорогу після ремонту тепломережі

Перегляди: 134

У Кропивницькому ремонтують дороги у середмісті після ремонтних робіт на тепломережі, зокрема на вулиці Чорновола.
 
Як повідомляє Кропивницька міська рада, про це повідомив директор підприємства КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник.
 
Олександр Чельник зазначив, що роботи з асфальтування місць, де вели аварійні роботи у Кропивницькому тривають, відновлювальні роботи дорожнього покриття розпочалися в центральній частині міста.

«У середу і четвер люди і техніка працюватимуть на відновленні проїжджої частини однієї з найпроблемнішої вулиці – Чорновола, - повідомив Олександр Чельник. – Наведемо тут лад».

Загалом наразі у Кропивницькому триває підготовка теплового господарства міста до наступного опалювального сезону.
 
Після проведених гідравлічних випробувань і виявлених поривів тепломереж ремонтні бригади приступили до їхньої ліквідації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Уже відремонтували аварійні ділянки трубопроводів на вулицях Чорновола і Тарковського, нині тривають роботи на вулиці Енергетиків. Триває робота і в котельнях. Котли ремонтують на Південно-Західній котельні і на ТЕЦ. Завершилися монтажні роботи у котельні на вулиці Любомира Гузара, зараз працівники підприємства приступили до внутрішніх косметичних робіт та благоустрою території котельні. Далі — роботи на 93-му теплопункті, з якого також планують зробити котельню», - зазначив Олександр Чельник.