У Кропивницькому нагородили загиблих захисників та їхніх рідних

Перегляди: 145
Фото: Кіровоградська ОВА

До Дня пам'яті захисників України у Кропивницькому вручали нагороди посмертно та нагороджували рідних загиблих захисників.

Про це повідомила Кіровоградська ОВА у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Указом Президента України орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили лейтенанта поліції Ігоря Місюню. Нагороду отримали його дружина та син.

Старшого сержанта поліції Андрія Качура, посмертно нагородили відзнакою Президента України «За оборону України». Нагороду вручили батькам загиблого захисника.

За активну громадську діяльність грамотою Кіровоградської обласної ради відзначили Валентину Чухряєву, членкиню правління громадської організації «Єдина родина Кропивниччини», матір загиблого Героя Андрія Чухряєва.

Подякою Кіровоградської обласної ради за активну волонтерську та громадську діяльність нагородили Марину Безкровну, членкиню організації Єдина родина Кропивниччини», дружину загиблого Героя Олега Безкровного.

Відзнакою «Орден матері бійця» за волонтерську та громадську діяльність нагородили Олену Дивульську, матір загиблого Максима Дивульського, та Олену Височину, матір загиблого Вадима Височина.

Як повідомляло CBN, кропивничани вшанували пам'ять загиблих захисників України на Площі Героїв Майдану.

photo_1_2024-08-29_12-57-08 photo_3_2024-08-29_12-57-08 photo_4_2024-08-29_12-57-08