У Кропивницькому необхідно відремонтувати 25 тисяч квадратних метрів доріг 

Перегляди: 138
Фото ілюстративне

Дорожники Кропивницького готові розпочати сезон ямкового ремонту на транспортних магістралях, необхідно відремонтувати 25 тисяч квадратних метрів доріг. 
 
Це відзначив директор КП «Універсал 2005» Віктор Панішко під час робочої наради, яку провів заступник міського голови Олександр Мосін, повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

 
«Тендерні процедури з виконання робіт перебувають на стадії завершення. Ми готуємося до укладання угод на постачання 2400 тонн асфальту. Із настанням сприятливих погодних умов люди і техніка вийдуть працювати на вулиці Кропивницького. У першу чергу працюватимемо на маршрутах роботи громадського транспорту і інтенсивного руху», - повідомив Віктор Панішко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua


Загалом у Кропивницькому необхідно ліквідувати ямковість проїжджої частини доріг на площі 25 тисяч квадратних метрів – це зафіксувала спеціальна комісія головного управління ЖКГ міської ради. 
 
За інформацією керівника КП «Універсал 2005», наразі на підприємстві створили дві бригади працівників, які ремонтуватимуть міські дороги. Розраховують міські дорожники і на підтримку колег з Облавтодору та бригад комунальних підприємств «Теплоенергетик» та Кропивницьке водопровідно-каналізаційне господарство, яким доводиться ремонтувати інженерні мережі з розриттям дорожнього покриття.