У Кропивницькому опалювальний сезон розпочнуть залежно від погоди

Перегляди: 40
Фото: Кропивницька міська рада

24 вересня виконавчий комітет Кропивницької міської ради визначив умови початку опалювального сезону 2024-2025 років, а також розглянув низку інших питань.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У Кропивницькому опалювальний сезон розпочнеться після фіксування падіння середньодобової температури до восьми градусів тепла впродовж трьох діб поспіль. Відповідно до цього рішення, усі суб’єкти у сфері теплопостачання мають підготуватися до своєчасного подачі тепла. 

Після закінчення підготовки до опалювального сезону всі міські ЖЕО мають оформити паспорти та акти виконаної роботи стосовно готовності житлових будинків до роботи в опалювальний період це також стосується житлового фонду ОСББ, ОЖБК та ЖБК Кропивницького.

Також на цьому засіданні виконкому затвердили мережу закладів міста Кропивницький на 2024-2025 навчальні роки, після чого визначили порядок використання бюджетних коштів на створення матеріального резерву передбачений у бюджеті Кропивницької міської територіальної громади на поточний рік щодо здійснення заходів із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків. 

Виконком також погодив інвестиційну програму Інгульської шахти ДП «Схід ГЗК» на 2024-2025 роки, крім того, на засіданні підтримали ряд рішень, спрямованих на забезпечення соціального захисту та житлових прав і прав дітей у Кропивницькому.