У Кропивницькому попрощалися із двома загиблими військовими

Перегляди: 293

4 липня, у Кропивницькому попрощалися із Олександром Ткаченком та Сергієм Тацеєм.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Олександр Ткаченко народився 7 червня 1969 року у Кропивницькому. Навчався в загальноосвітній школі №25. Закінчив професійно-технічне училище, де здобув спеціальність «електромонтажник».

Пройшов військову строкову службу в прикордонних військах, у званні сержанта. Служив на кордонах Ірану, Туреччини, Грузії. Брав участь в ліквідації наслідків землетрусу в Нахічевані. Після служби працював на Авіаремонтному заводі у Кропивницькому, далі - за кордоном будівником, був майстром своєї справи. Після повернення в Україну продовжив трудовий шлях у Льотній академії Національного авіаційного університету.

7 квітня 2023 року Олександр Ткаченко приєднався до лав Збройних Сил України, служив на посаді стрільця-снайпера. 25 квітня 2023 року загинув під час виконання бойового завдання, в районі населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області. Офіційно вважався зниклим безвісти.

Сергій Тацей народився 13 липня 1979 року у Кропивницькому. Навчався у загальноосвітній школі № 21 «Козацька гімназія». Закінчив професійне училище за спеціальністю зварювальник. Працював 15 років на підприємстві «Гідросила».

У лютому 2023 року Сергій став до лав Збройних Сил України. Служив старшим вогнеметником, вогнеметного відділення взводу радіаційного, хімічного, біологічного захисту.

Виконуючи бойове завдання, Сергій Тацей загинув 23 лютого 2024 року в районі населеного пункту Ласточкине Покровського району Донецької області. Офіційно вважався зниклим безвісти.

Панахиду за загиблим українськими воїном відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної Церкви України Марк. Попрощалися із загиблими на Далекосхідному кладовищі.

2 прощання 3 прощання 4 прощання 6 прощання 7 прощання1 8 (1) 9 (1) 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua