У Кропивницькому попрощалися із двома загиблими військовими (фото)

Перегляди: 754
Фото: Суспільне Кропивницький

26 липня у Кропивницькому попрощалися із Сергієм Дащенком та Сергієм Вдовіним.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Сергій Дащенко народився 18 липня 1987 року у Кропивницькому. Навчався в загальноосвітній школі №29. Професійну освіту отримав в Кропивницькому професійному ліцеї сфери послуг і торгівлі. Пройшов військову строкову службу.

У травні 2024 року Сергія Дащенка мобілізували.

Як повідомляло CBN, під час виконання бойового завдання воїн загинув 16 липня 2024 року біля населеного пункту Пересічне Харківської області. Через два дні йому мало виповнитися 37 років.

----------------1 --------------1 
Сергій Вдовін народився 12 вересня 1991 року в Одесі. Навчався у місцевій школі, суворовському училищі. Вступив та успішно закінчив у 2014 році факультет льотної експлуатації Льотної академії Національного авіаційного університету. Близько 6 років працював пілотом.

В перший день повномасштабного вторгнення росії на територію України пішов добровольцем до лав ЗСУ.

За успішне виконання бойових завдань Сергія Вдовіна відзначили почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Срібний Хрест» та пам’ятною відзнакою командира 122-ї окремої бригади «На захисті та обороні».

Як повідомляло CBN, військовий загинув 11 липня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Нетайлове Покровського району Донецької області.

------------------2 --------------2

 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua