У Кропивницькому попрощалися із загиблим воїном

Перегляди: 2397
Фото: Кропивницька міська рада

Сьогодні, 26 березня, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища кропивничани попрощалися із загиблим солдатом Олегом Шевченком.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олег Шевченко народився 11 квітня 1978 року у Кропивницькому. Навчався в загальноосвітній школі № 22, тепер Гірнича гімназія, закінчив професійно-технічне училище № 2, нині Регіональний центр професійної освіти імені Єгорова та отримав спеціальність автослюсар.

Пройшов військову строкову службу в Збройних Силах України, а після армії, понад 10 років працював кріпильником на Інгульській шахті. Загиблий мав хобі - риболовлю.

У травні 2022 року Олег Шевченко став до лав Збройних Сил України та виступив на захист батьківщини. Воював на Донецькому і Запорізькому напрямках.

За хоробрість і мужність, виявлені під час виконання бойових завдань із забезпечення заходів національної безпеки й оборони України, відзначений відомчими нагородами.

Солдат Олег Шевченко загинув 19 березня 2024 року поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області.

назви (8) Олег Шевченко