У Кропивницькому пожежа на «Хімрезерві»

Перегляди: 2849

Пожежа у Кропивницькому сталась на підприємстві «Хімрезерв» на вулиці Виставковій.

Про це повідомив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у Telegram.

За попереднім визначенням – це надзвичайна подія техногенного характеру. На місці працюють служби ДСНС. Управління з надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення ОВА залучить спеціалістів ДП обласний центр контролю та профілактики хвороб до дослідження якості повітря.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ГУ ДСНС у Кіровоградській області повідомило, що наразі рятувальники кропивницьких підрозділів ліквідовують пожежу на підприємстві з виробництва лакофарбової продукції в обласному центрі. Горить ємність з рідинами на території резервуарного парку підприємства. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Для ліквідації пожежі залучили 9 одиниць техніки та понад 30 чоловік особового складу.

Патрульна поліція повідомила, що у зв’язку із пожежею на околиці міста Кропивницького дорожній рух вулицею Першою Виставковою, від вулиці Кільцевої до залізничного переїзду, тимчасово ускладнений. Об’їзд здійснюється через селище Нове Кіровоградської області.