У Кропивницькому районі в ДТП з двома мікроавтобусами загинули люди

Перегляди: 95
Фото ілюстративне

Сьогодні, 11 жовтня, в Кропивницькому районі сталася ДТП за участі двох мікроавтобусів, в якій загинули водій Mercedes Vito та пасажирка Mercedes Sprinter.

Про це повідомила речниця ГУНП у Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Зіткнулися транспортні засоби марки Mercedes Sprinter та Mercedes Vito. Внаслідок пригоди водій Mercedes Vito 1959 року народження та пасажирка Mercedes Sprinter 1971 року народження від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці. Також тілесні ушкодження отримала неповнолітня пасажирка Mercedes Vito, яку доправили до лікувального закладу. За фактом автопригоди розпочали кримінальне впровадження за частиною 3 ст. 286 КК України. Обставини пригоди з'ясовують слідчі», - зазначила Віталіна Бевзенко.

Подія сталася близько 5:20 на дорозі Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя неподалік села Гурівка Кропивницького району.

Частина 3 статті 286 КК України передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб.