У Кропивницькому у двох наркоділків знайшли 625 «закладок» (фото)

Перегляди: 113
Фото: Кіровоградська обласна прокуратура

У Кропивницькому правоохоронці повідомили про підозру двом чоловікам, які збували психотропні речовини, в них знайшли 625 «закладок».

Про це повідомила Кіровоградська обласна прокуратура в Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Двоє чоловіків збували психотропні речовини альфа-PVP. Під час обшуку за місцем їх проживання знайшли та вилучили 625 готових «закладок» та 106 гр психотропної речовини для фасування. Чоловіків затримали правоохоронці.

Підозрюваних триматимуть під вартою 60 діб з правом внесення застави в розмірі 450 та 150 тис. грн відповідно. Досудове розслідування здійснювало слідче управління головного управління Національної поліції в Кіровоградській області за ч. ч. 2, 3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Оперативний супровід - управління боротьби з наркозлочинністю головного управління Національної поліції в області.

Фото: Кіровоградська обласна прокуратура.

5240181189036335460