У Кропивницькому в ДТП з вантажівкою травмувалася жінка

Перегляди: 824
Фото: соцмережі

У Кропивницькому сталася ДТП за участі легковика Chery та вантажівки MAN, водійка легковика травмувалась.

Про це CBN розповіла речниця ГУНП у  Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Підтверджую факт ДТП, відбулося зіткнення легковика Chery та вантажівки MAN, внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала водійка Chery. Попередньо причиною аварії можливо стало те, що один з водіїв не виконав вимогу знаку дорожнього руху "Стоп"», - розповіла речниця.

Інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ч.1 ст. 286 ККУ, обставини події з'ясовують слідчі.

Ч.1 ст. 286 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, карається штрафом від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.