У Кропивницькому відбудеться забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Перегляди: 115
Фото: Ігор Філіпенко, CBN

У суботу, 31 серпня, у Кропивницькому відбудеться щорічний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

Про це повідомив на брифінгу начальник управління молоді і спорту Кіровоградської ОВА Андрій Щетина.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На Кіровоградщині на забіг зареєструвався 751 учасник, з них 177 у Кропивницькому. На місці проведення забігу з 8:00 проводитимуть реєстрацію для тих, хто не встиг зареєструватися на електронному порталі.

Старт забігу відбудеться одночасно по всій Україні о 9:30. О дев'ятій учасники вшанують пам'ять полеглих воїнів хвилиною мовчання, потім нададуть слово рідним загиблих воїнів.

«Забіг у Кропивницькому буде один з наймасовіших. Це вже сьомий забіг. Зареєстровані 177 осіб, але ми знаємо, що їх буде набагато більше, тому що багато хто лише нещодавно дізнався про забіг та мають бажання взяти участь», - розповів Андрій Щетина.

Всі, хто реєструвався на електронному порталі, отримають на електронну пошту маршрут. Місцем збору стануть Фортечні вали у Кропивницькому.

«Шаную воїнів, біжу за героїв України» - це щорічна традиція вшанування пам'яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни, присвячена до 29 серпня — Дня пам'яті захисників України.