У Кропивницькому відбулося благодійне читання п'єси «Молочайник»

Перегляди: 83
Фото: Ігор Філіпенко, CBN.

Сьогодні, 16 жовтня, в Кропивницькому вдруге читали п'єсу «Молочайник» та збирали кошти для 121 окремої бригади територіальної оборони.

Про це в коментарі CBN повідомив співзасновник творчого обʼєднання «Кропива» Вʼячеслав Вандрашек.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні збираємо гроші для 121 окремої бригади ТРО. Ми зробили вхід за донат, мінімальний - 150 гривень, але дуже багато людей не лише з Кіровоградщини, а й з інших областей, які не змогли бути на читанні, кидали кошти для того, щоб люди, які не мають можливості прийти, побували на цьому заході та підтримали 121 бригаду», - сказав Вʼячеслав Вандрашек.

П'єсу читали у волонтерському штабі Krop:hub.

Співзасновник творчого обʼєднання «Кропива» розповів, що після першого читання п'єси реакція глядачів була різна: люди і сміялись, і плакали, оскільки вона трагікомічна. Повноцінна прем'єра вистави «Молочайник» відбудеться в середині - в кінці листопада, на неї завітає авторка - Оксана Гриценко.

Як повідомляло CBN, 9 вересня 2024 року в Музеї мистецтв актори творчого обʼєднання «Кропива» читали трагікомічну пʼєсу «Молочайник» Оксани Гриценко про окупацію херсонського села.