У Кропивницькому військовий пропонував слідчому 500 доларів за закриття справи

Перегляди: 245
Фото: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону

У Кропивницькому повідомили про підозру військовослужбовцю, який намагався дати хабар офіцеру поліції.

Про це CBN повідомила Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У вересні 2024 року військовослужбовець, який скоїв ДТП, що призвела до тілесних ушкоджень пасажира, прибув до районного відділу поліції «вирішити питання» зі слідчим. Зустрівшись з виконувачем обов’язків заступника начальника районного відділу поліції, він запропонував їй хабар у сумі 500 доларів США. Нібито погодившись на пропозицію підозрюваного, підполковник поліції доповіла вищому керівництву й надалі діяла під контролем правоохоронних органів. 

24 вересня 2024 року військовослужбовець дав офіцеру поліції хабар за закриття справи. Того ж дня підозрюваного затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України. 

Готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування здійснюють слідчі Слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області, за оперативного супроводу співробітників Кіровоградського управління Департаменту ВБ НПУ.

Прокурори Кропивницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомили про підозру командиру екіпажу майору військової частини за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК України.

5456296796545475151