У Кропивницькому волонтери розповіли про потреби для ЗСУ на осінньо-зимовий період

Перегляди: 281
Фото ілюстративне

Сьогодні, 18 вересня, в Кропивницькому волонтери та представники благодійних організацій розповіли про потреби для ЗСУ на осінньо-зимовий період.

Про це на пресбрифінгу повідомили представники волонтерського штабу Krop:hub.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Волонтер Олександр Кришко зазначив, що для бійців на фронті нагальною є потреба в буржуйках та турбопічках. Також для військових постійно виготовляють вареники та пиріжки. Для них збирають борошно, картоплю, цибулю, олію. Голова громадської організації «Серця Матерів та Ветеранів Війни Кропивницького» Інеса Колпак наголосила на необхідності збирати кошти на придбання тридцяти антитепловізійних накидок. Також долучатися до зборів на EcoFlow, РЕБи, детектори дронів «Цукорок». Представниця організації «Вулик» Олена Горобець повідомила, що можна не лише надавати кошти на закупівлю рулонів тканини, а й надавати її для пошиття термобілизни.

Волонтерка Лілія Місюня розповіла, що в осінньо-зимовий період для військових готують імбирні медово-лимонні суміші, енергетичні батончики та пряники. Для цього збирають горіхи, імбир, мед, лимони, сухофрукти. Голова благодійного фонду «СМАЙЛ Україна» Оксана Аветисян додала, що військовослужбовцям потрібні ліки, турнікети, кава, чай, вологі серветки, а також вогнегасники для танкістів.

Усі реквізити для охочих допомогти знаходяться на сторінках Krop:hub у Facebook та Instagram. Речі та продукти можна приносити безпосередньо до волонтерського штабу за адресою: вулиця Преображенська, 2.