У Кропивницькому з початку року встановили понад 200 контейнерів для сміття 

Перегляди: 74
Фото: фейсбук- сторінка

Підприємство «Екостайл» продовжує замінювати старі контейнери для сміття на нові, з початку року вже закупили 204 нових контейнера.

Про це повідомило підприємство «Екостайл» у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Наразі 206 з 257 майданчиків багатоповерхівок міста – з новими контейнерами. У 2023 році ми придбали 554 контейнери для ТПВ об'ємом 1,1 м3, у 2024 році – 204. До кінця року плануємо закупити ще 400 штук»,- йдеться у повідомленні.

До контакт-сервісу підприємства надходить чимало звернень від містян стосовно незадовільного стану самих контейнерних майданчиків. 
Більшість з них не мають необхідних огороджувальних конструкцій та асфальтобетонного покриття. Це спричиняє забруднення як контейнерів, так і прилеглих територій, а також ускладнює процес вивезення відходів. Окрім того, частина майданчиків, як і контейнерів (включаючи нові), нерідко страждає від рук вандалів

Варто зазначити, що всі контейнерні майданчики знаходяться на балансі міста, тому витрати на їх облаштування не були закладені у вартість послуг на вивезення відходів. 

«Екостайл» продовжить встановлювати нові контейнери, створюючи приємнішу та охайнішу атмосферу в місті. Проте, навіть при повній заміні контейнерів, проблема облаштування самих контейнерних майданчиків залишається актуальною.

Як повідомляло CBN, У Кропивницькому вандали спалили п'ять контейнерів для сміття.

file (12) file (13)