У Малій Висці сталася ДТП з пʼятьма постраждалими 

Перегляди: 395
Фото ілюстративне

Сьогодні, 19 серпня, в Малій Висці сталася ДТП з пʼятьма постраждалими.

Про це в коментарі CBN повідомила заступниця директора обласного Центру екстреної медичної допомоги Тамара Беспалова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«О 7:35 на лінію «103» надійшло звернення від перехожих про те, що в Малій Висці по вулиці Велігіна сталася ДТП. Направили термінову бригаду. О 8 годині залучили ще одну бригаду, оскільки зʼясували, що є 5 постраждалих: чоловік 20 років з травмою грудної клітки, чоловік 43 років з переломом гомілки, чоловік 51 року з поверхневою травмою плеча, жінка 63 років з поверхневою травмою голови, і ще один чоловік 51 року з переломом плеча або плечового поясу. Їх доставили до Маловисківської лікарні. Одного постраждалого перевели до обласної лікарні з підозрою на травму хребта», - зазначила Тамара Беспалова.

Як розповіла CBN речниця ГУНП Кіровоградської області Віталіна Бевзенко, зіткнулися ВАЗ-2105 та Chevrolet Aveo. Інформацію за фактом пригоди внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Обставини пригоди зʼясовують слідчі.