У трьох ДТП на Кіровоградщині травмувалися четверо людей

Перегляди: 309
Фото: Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області

13 липня, на Кіровоградщини внаслідок трьох ДТП травмувалися четверо людей.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.

13 липня, о 7:13 рятувальники отримали повідомлення про ДТП, учасниками якої стали автомобіль Mersedes Sprinter та трактор МТЗ-892.

Подія сталася на автодорозі Н-14 «Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв», біля села Веселівка Кетрисанівської сільської територіальної громади Кропивницького району.

Внаслідок ДТП травмувався водій трактора 1969 року народження, його передали працівникам швидкої допомоги.

В цей самий день, о 20:35 бійці ДСНС отримали повідомлення про необхідність надання допомоги чоловікам, які потрапили у дорожньо-транспортну пригоду у селі Бірки Олександрівської сільської територіальної громади Кропивницького району.

Прибувши на місце події, рятувальники витягнули з-під мосту двох чоловіків 1994 та 1989 років народження, туди вони потрапили наслідок ДТП. Постраждалих транспортували до карети швидкої допомоги.

Наслідки ДТП ліквідовували силами олександрівського підрозділу ДСНС.

На автодорозі Н-14, біля села Роздолля, Кетрисанівської сільської територіальної громади Кропивницького району, сталася ДТП за участі вантажного автомобіля ГАЗ-3302.

О 22:08 для ліквідації наслідків ДТП залучили бобринецьких рятувальників. Бійцям ДСНС вдалося поставити аварійний автомобіль на колеса та відбуксировано на безпечну ділянку дороги.

Внаслідок аварії травмувався водій 1956 року народження, його госпіталізували до Бобринецької центральної районної лікарні.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua