У війні з росією загинули військові з двох громад Кіровоградщини

Перегляди: 264

У війні з росіянами загинули Сергій Максимчук з Петрівської громади та Олександр Половкін з Новомиргородської.

Про загибель Олександра Половкіна повідомили на сторінкі громади у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

photo_2_2024-09-26_16-25-28 
Олександр Половкін

«21 вересня 2024 року на Донеччині загинув мешканець селища Капітанівка, солдат Половінкін Олександр Олександрович 1970 року народження. Олександр Половінкін уродженець Запорізької області, але через окупацію вимушено переїхав до нашої громади», - йдеться у дописі.

Стало відомо про загибель Сергія Максимчука, який довгий час вважався зниклим безвісти, про це інформує Петрівська селищна рада у Facebook.

photo_1_2024-09-26_16-25-28 
Сергій Максимчук

Надійшла звістка про загибель 44-річного солдата Сергія Максимчука, який із 20 грудня 2023 року вважався зниклим безвісти. Ідентифікувати тіло загиблого воїна допомогла ДНК-експертиза.

Сергій народився 17 вересня 1979 року в селі Мар’ївка Запорізької області, закінчив середню загальноосвітню школу. Здобув спеціальність слюсаря-тракториста в професійно-технічному училищі № 7.

Спочатку працював у Запоріжжі на підприємстві «Дніпроспецсталь», пізніше – слюсарем, машиністом, монтажником та бригадиром на Північному ГЗК Кривого Рогу.

До лав ЗСУ Сергій приєднався у лютому 2023 року. Служив на посаді номера обслуги гранатометного відділення. Воїн загинув 20 грудня 2023 року поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.

Про час і місце прощання з воїнами повідомлять додатково.