Уродженця Новомиргорода ув'язнять на п'ять років за крадіжку повербанка

Перегляди: 164

За крадіжку повербанка суд призначив уродженцю міста Новомиргород покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.
 
Про це йдеться у вироку Новомиргородського районного суду Кіровоградської області.
 
9 квітня 2023 року правопорушник викрав повербанк місткістю 10000 mAh з магазину «Аврора». Зловмисника викрили за допомогою камер відеоспостереження.
 
Після того, як правоохоронці навідалися до чоловіка, він спробував компенсувати завдані збитки, та просив магазин забрати заяву.
 
Обвинувачений свою провину не визнав.
 
Суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану) та призначити йому покарання у вигляді п'ять років позбавлення волі.
 
Суд частково приєднав не відбуту частину покарання за попереднім вироком та призначив обвинувачуваному позбавлення волі строком на 5 років та 6 місяців.
 
Раніше чоловіка засудили до позбавлення волі строком на 3 роки за ч. 2 ст. 310 КК України (Незаконний посів або незаконне вирощування снодійного маку чи конопель особою), проте тоді правопорушника звільнили від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua