В обласних військових адміністраціях працюватимуть заступники з питань євроінтеграції 

Перегляди: 169

Уряд запровадив посади заступників голів обласних і військових адміністрацій, міст Києва і Севастополя з питань європейської інтеграції. 
 
Про це повідомила віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина на брифінгу під час Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України в Кропивницькому. 

«Ми ухвалили рішення про запровадження посад заступників голів обласних і військових адміністрацій, що в усіх обласних державних та військових адміністраціях міст Києва та Севастополя з питань європейської інтеграції. Ми також визначили конкретні посадові обов'язки таких осіб. І я, як представник уряду, який буде відповідати за дотримання цих критеріїв, також визначила показники ефективності їх роботи. Ми очікуємо від очільників областей та міст пропозицій щодо таких кандидатур», - сказала віцепрем’єр-міністерка. 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Ольги Стефанішиної, заступники голів ОВА будуть займатися питанням євроінтеграції і міжнародної технічної допомоги в рамках внутрішньої політики. 

«Це не представницькі функції. Це конкретний менеджмент, конкретне управління коштами, ресурсами і пріоритетами», – уточнила Стефанішина. 

У міністерстві очікуватимуть пропозицій від місцевої влади щодо кандидатур.