В очікуванні таксі компанія напідпитку побила подружжя в Новоукраїнці 

Перегляди: 754

У Новоукраїнці компанія трьох п'яних людей побила чоловіка з жінкою, які зупинились біля них, поки ті чекали таксі.

Про це йдеться у вироку Добровеличківського районного суду Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Троє обвинувачених у стані сп'яніння стояли на розі вулиці Соборної та провулка Лісорозсадницького в Новоукраїнці та чекали таксі, тим часом постраждалі проїжджали мимо та, щоб не збити п'яних, зупинились. Один з нападників, вирішивши, що приїхало таксі, підійшов до автівки та відкрив передні двері, та коли зрозумів, що помилився, сильно грюкнув дверима. Постраждалий від'їхав на кілька метрів та зупинився перевірити чи не пошкодили йому авто, тоді троє нападників попрямували до нього.

Двоє чоловіків почали бійку з водієм, та завдали йому кілька ударів в обличчя та по ногах, внаслідок чого постраждалий отримав легкі тілесні ушкодження. Під час бійки нападники нецензурно висловлювалися на адресу «таксиста».

Тим часом дружина постраждалого, яка була в авто, вирішила вийти та заспокоїти нападників, проте до неї підійшла третя фігурантка, схопила ту за волосся, повалила на землю та почала бити ногами по голові, паралельно висловлюючи на її адресу грубі образи.

Усі обвинувачені своєї вини не визнали та не надавали в суді жодних показань.

Потерпілі надали показання, які збігалися та зазначили, що поруч ще були батьки обвинувачених та вони не втручалися в бійку, після всіх подій приїхало справжнє таксі, нападники сіли в авто та поїхали. Постраждалі прослідували за ними та зателефонували до поліції.

Одна зі свідків, дружина нападника, заявила, що водій сам підійшов та штовхнув її чоловіка та сказала, що не чула чи він лаявся на водія, також вважає, що вони не заважали руху транспорту на вулиці.

З урахуванням слідчих експериментів та свідчень, суд визначив, що усі троє нападників винні у грубому порушенні громадського порядку, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб (ч. 2 ст. 296 ККУ). Кожен отримав покарання у виді позбавлення волі строком на один рік та шість місяців.