В Олександрії на лікування поранених військових виділили ще 400 тис. грн

Перегляди: 37
Фото: Сергій Кузьменко

На позачерговому засіданні Олександрійської міськради ухвалили рішення виділити 400 тисяч гривень на лікування поранених військових.

Про це повідомляє Олександрійська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

10 жовтня на позачерговому засіданні депутати Олександрійської міськради ухвалили рішення виділити 400 тисяч гривень на лікування поранених військових.

Також на засіданні оголосили про впровадження безкоштовних обідів для учнів 1–4 класів. На реалізацію цієї програми громада отримала субвенцію від держави.

Крім того, на засіданні повідомили про продовження надання безкоштовного проїзду для пільгових категорій населення, а також про готовність Олександрії до опалювального сезону.

Як повідомляло CBN, 30 вересня в Олександрії відкрили хаб для ветеранів для надання психосоціальної підтримки ветеранам, родинам загиблих воїнів, сім'ям, чиї рідні перебувають у полоні або зникли безвісти.

У 2024 році в Олександрійській громаді відкрили вісім просторів для різних категорій населення. Серед них — молодіжний простір «Другий поверх», місце для підтримки переселенців, жінок та родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, а також кілька просторів для дітей. Крім того, сьогодні запрацював клуб активного довголіття від міського осередку Товариства Червоного Хреста, а до кінця жовтня планується відкриття молодіжного простору «Space Space» у віддаленому мікрорайоні міста Перемога.