Виконавча служба відкрила провадження щодо непоновлення на посаді директора Театру корифеїв 

Перегляди: 159
Фото: Ігор Філіпенко, CBN

У зв'язку з невиконанням рішення суду щодо поновлення В'ячеслава Вандрашека на посаді директора Театру корифеїв, виконавча служба відкрила відповідне провадження.

Про це повідомив Вʼячеслав Вандрашек у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Державна виконавча служба відкрила виконавче провадження через невиконання ним (головою обласної ради) рішення суду про поновлення мене на посаді директора-художнього керівника Театру корифеїв», - повідомив В'ячеслав Вандрашек.

Учора, 14 червня, під час засідання сесії обласної ради депутат Сергій Шульга поставив голові обласної ради  Юрію Дрозду запитання щодо того, чому рішення суду, згідно якого Вандрашека мали поновити, не виконане облрадою. 

«Суд першої інстанції на сьогоднішній день поновив на роботі керівника театру, ми звернулися також до суду, щоб вони нам дали роз'яснення, ми його отримали. По театру у нас були проблеми ще з 2021 року. Ви знаєте, як проводились конкурси, я провів конкурс, і є підтвердження, двічі суд підтвердив, що це правомірно було. Якщо буде рішення апеляційного суду на користь пана Вандрашека, він буде призначений директором театру», - повідомив у відповідь Юрій Дрозд.

«Ви ж кандитат юридичних наук, ви читали рішення суду, що воно негайне до виконання. Ви маєте право його оскаржити в апеляційному суді, але для початку треба виконати рішення суду», - зауважив Сергій Шульга.

Як повідомляло CBN, суд поновив на посаді директора-художнього керівника театру імені Кропивницького В'ячеслава Вандрашека, але його не допустили до робочого місця.