Викрили військового, який продавав зброю на Кіровоградщині

Перегляди: 3938
Кропивницька спецпрокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Правоохоронці викрили та припинили злочинну діяльність військового, який продавав вогнепальну зброю на Кіровоградщині.

Про це CBN повідомили у Кропивницькій спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Південного регіону.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні, 7 квітня, викрили та припинили злочинну діяльність військового за фактом збуту ним автомату Калашникова цивільній особі за 1500 доларів США, який раніше, 29 лютого 2024 року, збув цивільній особі обріз Маузер-98 за 3000 грн. На даний час проводяться обшуки у Знам'янці.

Військового затримали, 8 квітня заплановане повідомлення про підозру та вручення клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі під контролем прокурорів Кропивницької спецпрокуратури проводяться невідкладні слідчі дії.

Орган досудового розслідування та оперативний супровід: Відділення поліції №1 (місто Знам'янка) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області.

Згідно з статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

IMG_7110

IMG_7111

IMG_7112