Викрили жителя Кропивницького району, який викрадав автомобілі

Перегляди: 1063
Фото: ГУ Національної поліції в Кіровоградській області

Поліцейські викрили жителя Кропивницького району в незаконному заволодінні транспортними засобами

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До поліції надійшло повідомлення від жителя обласного центру про викрадення автомобіля, який він залишив біля одного з медичних закладів.

Поліцейські знайшли автомобіль та встановили особу зловмисника. Також правоохоронці встановили його причетність до викрадення авто у Знам’янці.

Під час проведення обшуку у домоволодінні, яким користувався зловмисник, правоохоронці виявили та вилучили складові розукомплектованих автомобілів.

Особі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід тримання під вартою на 60 діб із правом внесення застави - 150 тисяч гривень.

Розслідування триває. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Правоохоронці звертають увагу громадян на необхідність встановлення протиугонних систем на авто для захисту транспорту від злочинних посягань.

Припинили злочинну діяльність мешканця Кропивницького району співробітники підрозділів карного розшуку та кримінального аналізу обласного главку, Кропивницького районного управління поліції.

ef03f5b5631ce2fe9d5c0ff467483cc8