Водій напідпитку намагався втекти з місця ДТП у Кропивницькому

Перегляди: 745
Фото: Патрульна поліція Кіровоградської області

У Кропивницькому 21 липня на вулиці Тараса Карпи водій напідпитку намагався втекти з місця ДТП.
 
Про це повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області у Telegram.
 
Близько 18-ї години правоохоронці отримали повідомлення про автопригоду на вулиці Тараса Карпи в Кропивницькому.
 
Водій позашляховика Audi Q8 під час руху заднім ходом в'їхав у припаркований автомобіль Mazda CX-5. Після чого правопорушник почав рухатися вперед та врізався у дерево.
 
Водій спробував утекти з місця ДТП, проте небайдужі громадяни зупинили зловмисника.
 
Прибувши на місце події, поліцейські виявили за кермом позашляховика водія з ознаками алкогольного сп'яніння. Правоохоронці запропонували зловмиснику пройти огляд, проте чоловік відмовився.
 
За скоєні правопорушення патрульні склали на винуватця ДТП протоколи за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць тощо), а також винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (передбачено відповідальність за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами).
 
Також поліцейські зазначають, що цього водія вже позбавляли водійських прав за кермуванням автомобілем у стані сп'яніння.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua