Як працюватиме платформа «Діалог влади і бізнесу» на Кіровоградщині

Перегляди: 97
Фото ілюстративне

Сьогодні, 15 жовтня, анонсували початок роботи платформи «Діалог влади і бізнесу», яка дозволить бізнесу обговорювати нагальні питання та проблеми з представниками влади.

Про це на брифінгу повідомив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

IMG_9052_10_15_2024 Андрій Райкович

«Раніше ми говорили, що влада не має втручатися в бізнес, бо ми будуємо ринковий бізнес, вільний, незалежний і це дійсно так, але влада повинна бути в темі бізнесу, повинна працювати з бізнесом, максимально сприяти розвитку бізнесу, стабілізувати позиції та робити все, щоб бізнес був у режимі розвитку», - зазначив Андрій Райкович.

Створення офлайн- та онлайн-платформи «Діалог влади і бізнесу» ініціював президент України Володимир Зеленський. Перша зустріч представників влади та бізнесу відбудеться в п'ятницю, 18 жовтня, в онлайн-форматі о 10:00 на платформі Zoom. Тема зустрічі - бронювання працівників та комунікація з ТЦК. Спікерами будуть представники профільних структурних підрозділів Кіровоградської ОВА та ТЦК. Розглядатимуть як ОВА визначає критично важливі для економіки підприємства, установи та організації для подальшого бронювання їх працівників, особливості бронювання в умовах воєнного стану та основні вимоги щодо організації військового обліку та бронювання працівників. Подальші зустрічі проходитимуть щоп'ятниці орієнтовно о 10:00. До зустрічі можуть долучитися всі охочі, для цього необхідно заповнити реєстраційну анкету. Найважливіші та найактуальніші теми розглядатимуться щоквартально, тобто кожні три місяці, на офлайн-зустрічах.

IMG_9055_10_15_2024 Наталія Ревенко

«Мета платформи - налагодження партнерства і співпраці у покращенні бізнес-середовища, економічного та інвестиційного клімату, збереження і розвитку виробництв, які вже існують, та створення нових, збільшення кількості робочих місць і наповнення бюджетів усіх рівнів в області», - розповіла директорка департаменту економічного розвитку та торгівлі Кіровоградської ОВА Наталія Ревенко.

Тематику зустрічей визначатиме бізнес. Проблемні питання та пропозиції щодо тем і формату зустрічей, можна подати заповнивши анкету або направивши їх до департаменту економічного розвитку та торгівлі Кіровоградської ОВА за номером 24-34-86 або на електронну адресу dialogue.business.kr.oda@gmail.com, контактна особа - Бочинська Олена Миколаївна. Пропонувати теми можна щотижня з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 16:00.

Анкети та подальші анонси зустрічей розмістять на офіційній сторінці Кіровоградської ОВА в розділі «діалог влади і бізнесу».