З Кіровоградщини видворять двох громадян Молдови

Перегляди: 320
Фото: Міграційна служба Кіровоградщини та Черкащини

На Кіровоградщині двох громадян Республіки Молдова зобов'язали у примусовому порядку залишити державу.
 
Про це повідомляє Міграційна служба Кіровоградщини та Черкащини у Facebook
 
Працівники Новоархангельського сектору міграційної служби під час відпрацювання 64-річну громадянку Республіки Молдова, яка приїхала у вересні 2023 року до свого родича. Жінка протермінувала дозвіл безвізом строк перебування і не легалізувалась.

Міграційники притягнули порушницю до адміністративної відповідальності, стягнувши штраф у 3400 грн, та прийняли рішення про примусове повернення до походження країни. Іноземка повинна самостійно залишити Україну до 19 червня 2024 року. Стосовно її родича в Україні, як приймаючої сторони, також склали адміністративний протокол. 
 
За порушення міграційних правил працівники Гайворонського сектору міграційної служби також прийняли рішення про примусове повернення стосовно 37-річного громадянина Молдови та притягнули його до відповідальності, наклавши штраф у розмірі 3400 грн.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Іноземець приїхав в Україну в жовтні 2019 року та після закінчення дозволеного строку перебування набув нелегального становища. Чоловік повинен самостійно залишити Україну до 25 травня.