За салом - найбільші черги: які ціни на продукти перед Великоднем на ринку в Кропивницькому (фоторепортаж)

На Центральному ринку в Кропивницькому перед Великоднем активно йде торгівля, ми завітали на ринок та зібрали ціни на популярні продукти.
Свинину пропонують за ціною від 240 до 280 гривень за кілограм. Ковбаса коштує в середньому 250–500 гривень за кілограм, залежно від виду та виробника. Сало з підчеревиною можна придбати за 150–200 гривень за кілограм.
Щодо риби, то скумбрія слабосолона та для запікання (заморожена) коштує 250 –260 гривень за кілограм, оселедець слабосолоний - 200 гривень, а заморожений хек - 190 гривень за кілограм.
Помідори свіжі продають по 150 гривень за кілограм, огірки - по 120 гривень, а болгарський перець коштує 250 гривень за кілограм. Редис - по 110 гривень за кілограм. Шампіньйони можна купити за 100 гривень за кілограм, а мариновану капусту пропонують по 120 гривень за кілограм.
Полуниця вже з’явилася на ринку і коштує 180 гривень за кілограм. Яблука - 40-60 грн за кілограм залежно від сорту. Курага доступна за ціною 400 гривень за кілограм, родзинки по 350-450 гривень.
Яйця курячі (10 штук) коштують 50–65 гривень, хоча є дешевший варіант - за 35 гривень. Домашні яйця, як зазначають продавці, дорожчі.
Сир твердий пропонують за цінами від 265 до 490 гривень за кілограм, залежно від сорту. Вершкове масло в одного з продавців коштує 535 гривень за кілограм.
Є невеликі черги за овочами, але переважно люди запасаються свіжиною - найбільші черги були за свининою та салом.
Як повідомляло CBN, великодній кошик цьогоріч обійдеться жителям Кіровоградщини у суму від 400 до 800 гривень залежно від кількості членів родини.
Фото: Ігор Філіпенко, CBN.