ПриватБанк підготував спеціальні пропозиції для учасників AGROEXPO (ВІДЕО)

Перегляди: 1887

ПриватБанк традиційно став учасником міжнародної виставки Агроекспо у Кропивницькому - банк пропонує свої технології, програми та спеціальні пропозиції, які дозволяють розвивати аграрний бізнес.

Для учасників AGROEXPO ПриватБанк підготував спеціальні умови лізингу спецтехніки, транспорту, обладнання, сільгосптехніки, які діятимуть лише до 29 вересня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Уже другий рік поспіль ПриватБанк працює з державними програмами підтримки аграрного бізнесу. Минулоріч клієнти банку отримали близько 70 мільйонів гривень компенсації. З початку цього року більше 1 тисячі 200 клієнтів ПриватБанку вже отримали компенсацію на суму більше 100 мільйонів. За цими програмами банк співпрацює з найпотужнішими регіональними виробниками, такими як «Ельворті» і «Техноторг».

На майбутнє ПриватБанк спільно з «Ельворті» планують розширити співпрацю і запропонувати українським аграріям програми та спеціальні пропозиції, які б надавали змогу оновити свій автопарк, придбавши сучасну техніку за доступними цінами.