Кропивничанин заспівав пісню Винника на «Х-факторі» (ВІДЕО)

Перегляди: 2366

Кропивничанин Ігор Ілючек взяв участь у кастингу дев’ятого музичного шоу «Х-фактор».

Як розповів CBN сам Ігор, його мрія - співати на сцені, а один з улюблених виконавців – Олег Винник. Тому рішення про участь у кастингу було не спонтанним, а усвідомленим.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мені подобаються такі пісні Олега Вінника, як "Працюють ікони", "Янгол", "Хто я", "Надкусили місяць зорі". Це дуже серйозний музикант», - сказав Ігор.

Ставши один з переможців кастингу, Ігор уже побував у тренувальному таборі «Х-фактору». Наступний крок - прямі ефіри й боротьба за вихід у фінал музичного шоу.

«Для мене участь в "Х-факторі" – спроба сил. Я й не думав, що пройду. Я хочу зв’язати своє життя з професійною сценою, та мені ще треба вчитися», - зізнався Ігор Ілючек.

Ігор закінчив музичний факультет Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Зараз він веде два гуртки у науковому ліцеї Кропивницького – з основ акторської майстерності та клуб інтелектуальних ігор «Брейн».