У Кропивницькому побили двірника через зауваження про сміття (ВІДЕО, ненормативна лексика)

Перегляди: 6282

В суботу, 27 жовтня, на територію ОСББ «Івушка-2» приїхали на автівці чоловік і жінка та заходилися викидати сміття у контейнери біля багатоквартирних будинків.

Про це кореспонденту CBN повідомила голова правління ОСББ Оксана Малина.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У цей час один із двірників, які прибирали опале листя у дворі, зробив їм зауваження та сказав, що тут цього робити не можна. У відповідь чоловік штурхнув двірника і вдарив його в обличчя.

«Після цього чоловік почав демонстративно викидати сміття у контейнер. Підійшов другий двірник, намагаючись пояснити, що тут не можна викидати сміття. Він штовхає одного й іншого, вони йому перегороджують дорогу і викликають мене, - розповіла керівник ОСББ. – Я приходжу, показую документ, що тут не можна викидати сміття – у відповідь лайка, образи, "я у вільній державі живу і можу викидати мотлох, де хочу"».

На місце приїхала поліція, керівник ОСББ написала заяву та пояснення щодо цієї ситуації. Один із двірників два дні погано почувався після бійки. Обидва постраждалих – люди з інвалідністю.

«Війна з приватним сектором продовжується: приїжджають на машинах, велосипедах і намагаються викинути сміття. Завжди робимо фіксацію порушення на фото чи відео, одні обурюються, інші вибачаються і їдуть, - додала Малина. – Як себе захистити, якщо неприватизована земельна ділянка, але є межі?! Що зробити, щоб не воювати?».