Пісня кропивничанки увійшла у ТОП новинок українських хітів

Перегляди: 2772

Співачка із Кропивницького YELKA (Світлана Буланова) з піснею «Оддавала мати дочку» увійшла до топу новинок українських хітів за версією MVUA – спільноти на підтримку української музики.

«Завдяки цій платформі більше людей дізнається про проект YELKA в Україні. Це старовинна пісня, яку ми записали з проектом "Баба Єлька" навесні 2019 року в селі Липняжка Добровеличківського району. Під час експедиції одна з бабусь наспівала цю пісню на камеру. Коли я вперше її почула, одразу зрозуміла, що візьму пісню у свій репертуар», - розповіла CBN Світлана Буланова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Пісня глибока, в ній трагедія українського народу. Показала цю пісню Максиму Величку - це відомий кропивницький композитор та музикант. Ми її намагалися максимально залишити автентичною, але в сучасному обрамленні», - додала співачка.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=rnjuR9uhaVE&list=PLcOIcNTnec9a7XnizwBL37DJzAwzsXZ4d&index=61&t=0s&fbclid=IwAR2jGrFPCyPMNnEi9g_ghGq-iOU1VUGTrmQSEiR6TAKROny9crswFVfpXVI[/embed]

Із 34 позицій пісня посіла 11 місце у рейтингу аудіо- та відеоробіт українських музикантів за 13-19 січня.