Міський голова Олександрії нагадав «колишньому» хейтеру про рукомийник у кабінеті (відео)

Перегляди: 3423

Міський голова Сергій Кузьменко розповів про те, в якому стані він отримав господарство Олександрії.

Про це йдеться в його дописі на facebook-стoрінці, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вчора був біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Олександрії. І змовчав би і про стан самого пам’ятника, і території навколо нього. Як змовчав, коли під час виборів роздавали газети з чорнухою на мене. Змовчав би про все. Якби ви, попередники, теж змовчали! Але ні, зараз скажу. Звісно, як справжній господар, я одразу помітив стан тротуарної плитки біля постамента Шевченку. І, як мені підказали, такий стан уже не перший рік. Але саме ви мені дорікнули цією плиткою! Давайте не забувати, хто ще восени нею мав опікуватися! Я обов’язково виправлю те, що ви не зробили!» — наголосив Сергій Кузьменко.

Розповів олександрійський міський голова і про те, чому взимку тротуари і дороги Олександрії залишалися слизькими.

«Мовчав би і про слизькі взимку тротуари і дороги. Але сипати не було чим! Ви не заготували сумішей! У нас не було солі! Змушені були сипати виключно піском. Я мовчав. Але ви не мовчали. Хейт від кого отримав? Звісно, від вас же ж», — нагадав очільник Олександрії.

Найяскравішим же прикладом «господарництва» Сергій Кузьменко вважає рукомийник у кабінеті міського голови.

«Мовчав би і про той рукомийник, який залишили мені в кабінеті міського голови. Соромно було раніше виставляти це відео. Але якщо вам не соромно говорити про свої результати – то покажу ваш рівень. Вважаю цей технічний винахід прикладом усього, що робилося в місті», — переконаний Сергій Кузьменко.

Міський голова Олександрії наголосив:

«Пам’ятайте, все, чим зараз ви мені дорікаєте, – то результати вашої роботи. Мої будуть трохи пізніше. Щоправда, не знаю, скільки в мене часу займе розгрібати ваше господарництво».

Втім, уже найближчим часом життя олександрійців зміниться докорінно.

«Я працюю для міста. І все, що ви не зробили, – я обов’язково виправлю. Мені не цікаво вступати з вами у фейсбучну дискусію. Єдине, що хочу вам сказати, – долучайтеся до роботи над містом!» — констатував Сергій Кузьменко.