«Олександрія сьогодні» з Іриною Балашовою: перший заступник міського голови Юрій Гугленко (відео)

Перегляди: 735

В активну політику він прийшов 10 років тому. За цей час пройшов шлях від депутата районної ради до обласної, здобувши цінний досвід роботи на керівних посадах. Останні п’ять років працював в обласній раді. Нині представляє місцеве самоврядування рідного міста, де народився, виріс і став активним його жителем.

На відповідальній посаді першого заступника Олександрійського міського голови воліє бути ефективним керівником і корисним Олександрійській громаді. За перші сто днів роботи достеменно розібрався у тонкощах життєдіяльності міста і має свій погляд на те, що відбувається в структурі міської ради. Найбільш проблемною називає комунальну сферу, де боргів за останні роки накопичилося більше 100 мільйонів гривень. Говорить, позбутися їх – нині першочергове завдання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Між тим, і планів у нової команди чимало. Серед них – транспортний хаб, Олександрійське крафтове пиво і велодоріжки. Про все це Юрій Гугленко розповідає у програмі «Олександрія сьогодні» з Іриною Балашовою.

Дивіться програму щопонеділка о 19:15 на телеканалі «Вітер».