«Ні – насильству!» - інтерактивну виставу презентували в Знам’янці

Перегляди: 499

У Знам’янці відбувся показ інтерактивної вистави «Ні – насильству!» Захід організовано громадською організацією «Олександрійський гендерний інформаційний центр» — грантером Українського Жіночого Фонду/УЖФ в рамках проєкту «Вистоїмо разом.

Вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом/СНПК», який УЖФ виконує в партнерстві з громадською організацією «Ла Страда – Україна» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й Апарату Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та за фінансування Європейського Союзу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відповідальність за зміст інформації несе громадська організація «Олександрійський гендерний інформаційний центр». Інформація, що представлена у матеріалі, не завжди відображає погляди ЄС і УЖФ». Сценарій, режисура й акторське виконання – це робота студентів Олександрійського фахового коледжу культури й мистецтв.